E.Leclerc istnieje w Rzeszowie już od 14 lat. Z okazji tej wyjątkowej rocznicy hipermarket przygotował dla swoich Klientów Urodzinowe Karty Kolekcjonerskie z podwójna szansą na wygraną. Łączna pula nagród to ponad 45 000 zł. Konkurs trwa od 28 kwietnia do 15 maja 2015 roku.
Podczas zakupów Klienci E. Leclerc w Rzeszowie mają okazję zbierać w Urodzinowej Karcie Kolekcjonerskiej naklejki, dzięki którym później odbiorą atrakcyjne nagrody. Każde wydane 40 zł. to jedna naklejka do otrzymania w Punkcie Urodzinowym hipermarketu. Po zebraniu odpowiedniej ilości naklejek, wystarczy przekazać wypełnioną kartę do Punktu Urodzinowego, aby odebrać nagrodę gwarantowaną:
10 wypełnionych pół naklejkami: upominek o wartości 20 zł. lub bon prezentowy o wartości 20 zł.
20 wypełnionych pół naklejkami : upominek o wartości 50 zł. lub bon prezentowy o wartości 50 zł.
30 wypełnionych pól naklejkami : upominek o wartości 100 zł. lub bon prezentowy o wartości 100 zł.
Druga szansa na wygraną przeznaczona jest dla posiadaczy Karty Stałego Klienta. Wystarczy zebrać na swojej karcie kolekcjonerskiej 10 naklejek, wypełnić kupon i dokończyć hasło konkursowe: Robię zakupy w E.Leclerc, ponieważ… (max. 15 słów). Zgłoszenie należy podstemplować w Punkcie Urodzinowym oraz wrzucić do urny do 15 maja 2015r. Najciekawsze hasła zostaną nagrodzone!
Do wygrania :
zestaw mebli ogrodowych,
rower miejski 28”,
zestaw naczyń kuchennych Taurus.
E.Leclerc w Rzeszowie zaprasza na ogłoszenie wyników konkursu 16 maja br. o godz. 14: 00. Obecność obowiązkowa .
Szczegóły obu akcji, trwających w dniach 28 kwietnia – 15 maja znajdują się w regulaminie w POK oraz na stronie internetowej www. leclerc-rzeszow.pl.
Dziękujemy mieszkańcom Rzeszowa, że są z nami już od 14 lat – mówi Denis Louis, Prezes E.Leclerc w Rzeszowie. Przygotowując Urodzinową Kartę Kolekcjonerską chcieliśmy zaprosić wszystkich naszych klientów do świętowania razem z nami. Bardzo zależy nam zarówno na satysfakcji klientów E.Leclerc robiących u nas zakupy jak i radości z uczestniczenia w atrakcjach dla nich przygotowywanych – dodaje Denis Louis.