Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2012-06-18

A A A POLEĆ DRUKUJ

Nowe opakowania musztard Develey

Klasyczne smaki musztard Develey w zupełnie nowej odsłonie. Marka znana i lubiana przez konsumentów za najwyższej jakości musztardy i sosy odświeża opakowania popularnych musztard: Delikatesowej, Stołowej, Kremskiej, Rosyjskiej i Sarepskiej. Wszystkie propozycje w dalszym ciągu dostępne będą w estetycznych i bardzo praktycznych opakowaniach – plastikowych kubkach o pojemności 210 g.

Nie od dziś, Develey słynie z szerokiej oferty znakomitych musztard. W portfolio marki znajdziemy aż 5 linii produktów i aż 23 smaki - od klasycznych musztard stołowych i delikatesowych, po smaki wzorowane na kuchniach świata – francuskiej, rosyjskiej, bawarskiej i innych. Obecnie producent postanowił odświeżyć opakowania najbardziej popularnej linii, w której znajdziemy wszystkim znane musztardy: Delikatesową, Stołową, Kremską, Rosyjską i Sarepską.

Na nowych, miłych dla oka i czytelnych etykietach znajdziemy dodatkowe informacje m.in. dotyczące ostrości musztardy oraz kulinarną inspirację. Wszystkie propozycje produktowe przygotowane są na bazie najwyższej jakości składników i nie zawierają żadnych konserwantów. Wielbiciele mocnych smaków zasmakują z pewnością w musztardzie Rosyjskiej przygotowanej na bazie orientalnej gorczycy, o nietypowym ostrym charakterze. Dla konsumentów bardziej wrażliwych na ostre smaki, jednak nie chcących rezygnować z nich całkowicie, producent przygotował nieco łagodniejszą musztardę Sarepską, która wchodzi w kanon najbardziej popularnych smaków w Polsce. Osobom preferującym łagodne smaki z pewnością przypadną do gustu musztarda Stołowa, Delikatesowa i lekko słodka musztarda Kremska.
Produkty dostępne są na sklepowych półkach w cenie ok. 1 zł.




Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS