Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2012-06-26

A A A POLEĆ DRUKUJ

Podwójne paluszki nagrodzone

150x110

 

Podwójne paluszki Beer Fingers zostały nagrodzone prestiżowymi certyfikatami „Doceń polskie”. Ten unikatowy produkt zdobył wyróżnienia podczas V audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

Przyznanie certyfikatów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” to dla podwójnych paluszków najlepsza rekomendacja.
Pięcioosobowa Loża Ekspertów, która decyduje o przyznaniu wyróżnienia, doceniła m.in. smak i wyglą
d paluszków firmy Beer Fingers. Certyfikat „Doceń polskie” zdobyły podwójne paluszki w czterech wariantach smakowych: z makiem, solone, z sezamem oraz w polewie.
Podwójne paluszki z solą oraz podwójne paluszki w polewie zdobyły dodatkowo tytuł
TOP PRODUKT, co oznacza, że przekąski te otrzymały od Loży maksymalną liczbę punktów.

O randze wyróżnienia zdobytego przez Beer Fingers najlepiej świadczy fakt, iż h
onorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Marek Sawicki.

Godło „Doceń polskie”, przyznane na podstawie ocen ekspertów, to cenna wskazówka dla konsumentów. Kupując wyrób oznaczony logotypem programu mamy pewność, że produkt został pozytywnie oceniony i jest wart uwagi. Ponadto, znak „Doceń polskie” jednoznacznie akcentuje pochodzenie wyrobu.

Dla producentów zdobycie certyfikatu to niewątpliwie powód do dumy i prestiż. To także dowód na to, że firma dba o jakość swoich wyrobów i nie obawia się ocen ekspertów. Pozytywny wynik audytu daje producentowi możliwość szerokiej promocji swojego wyrobu.

Szczegółowe informacje dotyczące programu zawarte są na stronie internetowej http://docenpolskie.pl.

 

* * *
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”
Program „Doceń polskie” ma na celu promocję wysokiej jakości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku. Ich selekcją, oceną i przyznaniem certyfikatu „Doceń polskie” zajmują się eksperci, reprezentujący m.in. Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Fundację Klubu Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP, Związek Polskie Mięso czy Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Honorowy patronat nad programem „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.





Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS