Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2012-03-27

A A A POLEĆ DRUKUJ

Restauracja Rozpusta realizuje zamówienia na wielkanocny stół

Warszawska restauracja Rozpusta specjalizująca się w tradycyjnej kuchni polskiej oraz międzynarodowej przyjmować będzie indywidualne zamówienia na wielkanocne potrawy. Oferta ważna jest od 26 marca do 6 kwietnia.

Wielkanoc to okres rodzinnych spotkań przy suto zastawionym stole. Wszyscy, którzy pragną jak najwięcej czasu poświęcić bliskim, mogą zrezygnować z wielogodzinnych przygotowań w kuchni i zamówić wielkanocne potrawy w restauracji Rozpusta, znanej z przywiązania do tradycji i polskich smaków.

Specjalnie z myślą o zapracowanych restauracja Rozpusta przygotowała ofertę cateringową zawierającą dania na zimno i na gorąco oraz świąteczne słodkości. Szef kuchni proponuje pasztety z ciekawymi dodatkami i ballotyny – drobiowe rolady z nadzieniem, a także barszcz biały z kiełbasą i jajkiem oraz mniej znane, lecz bardzo tradycyjne, staropolskie danie – znakomitego królika w sosie musztardowym. Do tego mazurki, kajmaki i lukrowane wielkanocne baby.

W wielkanocnej ofercie cateringowej znajdują się:

Biały pasztet z drobiu z pistacjami – 65 zł / kg

Pasztet z gęsi ze śliwką węgierką – 75 zł / kg

Ballotyna (rolada z kurczaka) z blanszowanym szpinakiem i prażonymi płatkami migdałów – 25 zł / kg

Barszcz biały z białą kiełbasa i jajkiem – 17 zł / litr

Królik w sosie musztardowym – 52 zł porcja

Mazurek kajmakowy z bakaliami – 85 zł (10 porcji)

Baba piaskowa polana lukrem – 65 zł (10 porcji)

Serdecznie zapraszamy do składania zamówień. Gotowe dania będzie można odebrać w Wielką Sobotę 7 kwietnia.

Adres restauracji:

Rozpusta Restauracja Polska

ul. Elektoralna 23

00-137 Warszawa

Rezerwacje i zamówienia – tel.: 22 499 51 78





Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS