Wielkanoc to okres rodzinnych spotkań przy suto zastawionym stole. Wszyscy, którzy pragną jak najwięcej czasu poświęcić bliskim, mogą zrezygnować z wielogodzinnych przygotowań w kuchni i zamówić wielkanocne potrawy w restauracji Rozpusta, znanej z przywiązania do tradycji i polskich smaków.
Specjalnie z myślą o zapracowanych restauracja Rozpusta przygotowała ofertę cateringową zawierającą dania na zimno i na gorąco oraz świąteczne słodkości. Szef kuchni proponuje pasztety z ciekawymi dodatkami i ballotyny – drobiowe rolady z nadzieniem, a także barszcz biały z kiełbasą i jajkiem oraz mniej znane, lecz bardzo tradycyjne, staropolskie danie – znakomitego królika w sosie musztardowym. Do tego mazurki, kajmaki i lukrowane wielkanocne baby.
W wielkanocnej ofercie cateringowej znajdują się:
Biały pasztet z drobiu z pistacjami – 65 zł / kg
Pasztet z gęsi ze śliwką węgierką – 75 zł / kg
Ballotyna (rolada z kurczaka) z blanszowanym szpinakiem i prażonymi płatkami migdałów – 25 zł / kg
Barszcz biały z białą kiełbasa i jajkiem – 17 zł / litr
Królik w sosie musztardowym – 52 zł porcja
Mazurek kajmakowy z bakaliami – 85 zł (10 porcji)
Baba piaskowa polana lukrem – 65 zł (10 porcji)
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień. Gotowe dania będzie można odebrać w Wielką Sobotę 7 kwietnia.
Adres restauracji:
Rozpusta Restauracja Polska
ul. Elektoralna 23
00-137 Warszawa
Rezerwacje i zamówienia – tel.: 22 499 51 78