Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. – Małe bąbelki nadają jej „szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy – mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej „równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.